Elektromos robogók jogosítvány kötelesek

Minőségi elektromos robogót keresel? Akkor jó helyen jársz, hiszen nálunk többféle termék közül választhatod ki a megfelelő darabot! Nézz szét a választékunkban és rendeld meg a tökéletes darabot!

A elektromos robogó jogszerű használatáról:

Elektromos robogó melynek a maximális teljesítménye nem haladja meg a 4000W-t a legnagyobb tervezett sebessége pedig a 45km/h-t. Jogosítvány,  bukósisak és kötelező felelősség biztosítás szükséges a jogszerű használatához.

Az általunk forgalmazott elektromos triciklik rendelkeznek COC tanúsítvánnyal. (Ez egy gyártói igazolás arról, hogy az elektromos roller paraméterei valósak)

Nézet:
Sorrend:

Az elektromos robogók jellemzői:

 

  • A villanymotorról; általában 1200 - 3000W teljesítményű 3 fázisú 48V, 60V vagy 72V-os villanymotorral gyártják
  • Az akkumulátorról; zárt ólom-savas, Li-ion (lítium) akkumulátorral gyártják, de megjelent a piacon a Grafén akkumulátor is. Leggyakrabban 20Ah és 40Ah-ás akkumulátorral vannak ellátva melynek a hatótávolsága egy feltöltéssel 40-80 km. Ezt a távolságot 65 kg súlyú ember, megállás nélküli vezetéssel, 25 C kinti hőmérsékleten, szélcsendes időben, egyenes úton tudja elérni. Amennyiben ezek a feltételek módosulnak, úgy módosul a hatótávolság is. Az akkumulátor minősége nagyban befolyásolja a hatótávolságot és az élettartamot is.

Élettartam:  Ólom-savas   300-350 töltés (2-3 év)

                     Grafén            500-600 töltés (5-6 év)

                     Lítium (Li-ion)  300-1000 töltés (2-10 év) minőségtől függ