Elektromos robogók jogosítvány nélkül

Minőségi elektromos robogót keresel és nincs jogosítványod? Akkor jó helyen jársz, hiszen nálunk többféle termék közül választhatod ki a megfelelő darabot! Nézz szét a választékunkban és rendeld meg a tökéletes darabot!

A elektromos robogó jogszerű használatáról:

Elektromos robogó amelynek a maximális teljesítménye nem haladja meg a 4000W-ot a legnagyobb tervezett sebessége pedig a 25km/h-t, a vezetéséhez nem szükséges jogosítvány, viszont kell rá kötni felelősség biztosítást és kötelező a bukósisak használata is.

Az általunk forgalmazott elektromos robogók rendelkeznek COC tanúsítvánnyal. (Ez egy gyártói igazolás arról, hogy az elektromos robogó paraméterei valósak)

A Belügyminisztérium Közlekedési Osztály hivatalos álláspontját az elektromos járművek jogszerű használatáról itt olvashatja: Letöltés

Nézet:
Sorrend:
 

Az elektromos robogók jellemzői:

 

  • A villanymotorról; általában 800 - 1600W teljesítményű 3 fázisú 48V vagy 60V-os villanymotorral gyártják
  • Az akkumulátorról; zárt ólom-savas, Li-ion (lítium) akkumulátorral gyártják, de megjelent a piacon a Grafén akkumulátor is. Leggyakrabban 12Ah és 20 Ah -ás akkumulátorral vannak ellátva melynek a hatótávolsága egy feltöltéssel 30-60 km. Ezt a távolságot 65 kg súlyú ember, megállás nélküli vezetéssel, 25 C kinti hőmérsékleten, szélcsendes időben, egyenes úton tudja elérni. Amennyiben ezek a feltételek módosulnak, úgy módosul a hatótávolság is. Az akkumulátor minősége nagyban befolyásolja a hatótávolságot és az élettartamot is.

Élettartam: Ólom-savas 300-350 töltés (2-3 év)

                    Grafén         500-600 töltés (5-6 év)

                    Lítium           300-1000 töltés (2-10 év) minőségtől függ