Ztech pedelec elektromos kerékpár

Minőségi pedelec elektromos kerékpárokat keresel? Akkor jó helyen jársz, hiszen nálunk többféle termék közül választhatod ki a megfelelő darabot! Nézz szét a választékunkban és rendeld meg a tökéletes darabot!

A Ztech pedelec elektromos kerékpár jogszerű használatáról:

A vezetéséhez nem szükséges jogosítvány, nem kell rá kötni felelősség biztosítást és nem kötelező a bukósisak használata sem.

Nézet:
Sorrend:

A Ztech pedelec elektromos kerákpár jellemzői

A Pedelec elektromos kerékpárok kizárólag tekeréssel működnek, amelynek hatására bekapcsol a villanymotor, így képes szinte teljesen helyettesíteni az emberi erőkifejtést. A gyakorlatban ez úgy néz ki, mintha egy széken ülve a levegőben tekernénk, így utánozva a kerékpározás mozdulatait. Amennyiben abbahagyjuk a tekerést, pár másodpercen belül a villanymotor is kikapcsol. 

A legnagyobb sebesség, amelyre a jármű képes, 25 km/h, maximálisan pedig 300W teljesítmény érhető el vele. Nincs rajtuk gázkar, a villanymotor általában a hátsó kerékbe van beépítve. Többségünk Li-ion akkumulátorral van felszerelve, 24V, 36V és 48V-os kivitelben. Rásegíteni szenzoros pedállal vagy nyomaték szenzorral lehetséges. Kényelmes és biztonságos eszköz bárki számára!

A Ztech pedelec elektromos kerékpár vásárlása

A járművet megrendelést követően házhoz is szállítjuk, a feladástól számítva 2-15 munkanapon belül. Természetesen személyes átvételre is lehetőség van, ez azonban csak Kiskunhalason történhet meg. Fizetni készpénzzel, utánvéttel, előre utalással, illetve Cofidis Online Áruhitel segítségével lehet. Az utánvét esetén az összeget a futárnak szükséges átadni. Előre utalásnál pedig a kiszállítást csak az összeg beérkezést követően kezdjük meg.