Ztech elektromos robogó jogosítvány nélkül

Ztech elektromos robogó jogosítvány nélkül

A Ztech elektormos robogók kiváló megoldást kínálnak azok számára is, akik jogosítvány nélkül szeretnének egy modern, hatékony közlekedésre alkalmas jármű kormánya mögé ülni.

Amennyiben ilyen közlekedési eszközt keres, akkor azt nálunk biztosan megtalálja!

A elektromos robogó jogszerű használatáról:

Elektromos robogó amelynek a maximális teljesítménye nem haladja meg a 4000W-ot a legnagyobb tervezett sebessége pedig a 25km/h-t, a vezetéséhez nem szükséges jogosítvány, viszont kell rá kötni felelősség biztosítást és kötelező a bukósisak használata is.

Az általunk forgalmazott elektromos robogók rendelkeznek COC tanúsítvánnyal. (Ez egy gyártói igazolás arról, hogy az elektromos robogó paraméterei valósak)

A Belügyminisztérium Közlekedési Osztály hivatalos álláspontját az elektromos járművek jogszerű használatáról itt olvashatja: Letöltés

Nézet:
Sorrend:

Az elektromos robogók jellemzői:

 

  • A villanymotorról; általában 800 - 1600W teljesítményű 3 fázisú 48V vagy 60V-os villanymotorral gyártják
  • Az akkumulátorról; zárt ólom-savas, Li-ion (lítium) akkumulátorral gyártják, de megjelent a piacon a Grafén akkumulátor is. Leggyakrabban 12Ah és 20 Ah -ás akkumulátorral vannak ellátva melynek a hatótávolsága egy feltöltéssel 30-60 km. Ezt a távolságot 65 kg súlyú ember, megállás nélküli vezetéssel, 25 C kinti hőmérsékleten, szélcsendes időben, egyenes úton tudja elérni. Amennyiben ezek a feltételek módosulnak, úgy módosul a hatótávolság is. Az akkumulátor minősége nagyban befolyásolja a hatótávolságot és az élettartamot is.

Élettartam: Ólom-savas 300-350 töltés (2-3 év)

                    Grafén         500-600 töltés (5-6 év)

                    Lítium           300-1000 töltés (2-10 év) minőségtől függ