Elektromos robogók

Minőségi elektromos robogót keresel? Akkor jó helyen jársz, hiszen nálunk többféle termék közül választhatod ki a megfelelő darabot! Nézz szét a választékunkban és rendeld meg a tökéletes darabot!

A elektromos robogó jogszerű használatáról:

1. Elektromos robogó amelynek a maximális teljesítménye nem haladja meg a 4000W-ot a legnagyobb tervezett sebessége pedig a 25km/h-t. A vezetéséhez nem szükséges jogosítvány, viszont kell rá kötni felelősség biztosítást és kötelező a bukósisak használata is.

2. Elektromos robogó melynek a maximális teljesítménye nem haladja meg a 4000W-t a legnagyobb tervezett sebessége pedig a 45km/h-t. Jogosítvány,  bukósisak és kötelező felelősség biztosítás szükséges a jogszerű használatához.

Az általunk forgalmazott elektromos triciklik rendelkeznek COC tanúsítvánnyal. (Ez egy gyártói igazolás arról, hogy az elektromos roller paraméterei valósak)

Elektromos robogók jellemzői

Az elektromos robogók kategóriájába azok a kétkerekű villanymotorral hajtott járművek tartoznak, amelyeknek teljesítménye 300W és 4000W között van, lenagyobb sebességük pedig nmaximum 45 km/h. 

A villanymotor általában 800 és 2500W teljesítményű változatban készülnek ebbe a járműbe. Az akkumulátorokat zárt ólomsavasról cserélték le Li-ion verzióra, de léteznek a piacon Grafén akksis eszközök is. Legtöbb esetben 20Ah-s gyártmányt vásárolhatunk, amelyeknek a hatótávolsága nagyjából 50-60 km. Ezt a távolságot egy 65 kg-os ember, megállás nélküli vezetéssel, 25 fokban, szélcsendes időben, egyenes szakaszon érheti el. Amennyiben valamelyik feltétel megváltozik, módosul a hatótávolság is. Ahogy a legtöbb elektromos eszköznél, úgy itt is az akkumulátor minősége határozza meg a hatótávolságot és az élettartamot. 

Az elektromos robogóhoz AM, A vagy B kategóriás jogosítványra, bukósisakra és kötelező felelősség biztosításra van szükség. A webáshopunkban forgalmazott járművek rendelkeznek COC tanúsítvánnyal. Ez egy gyártói igazolás arról, hogy az eszközök paraméterei valósak. 

Az elektromos robogó vásárlása

A járművet megrendelést követően házhoz is szállítjuk, a feladástól számítva 2-15 munkanapon belül. Természetesen személyes átvételre is lehetőség van, ez azonban csak Kiskunhalason történhet meg. Fizetni utánvéttel, előre utalással, illetve Cofidis Online Áruhitel segítségével lehet. Az utánvét esetén az összeget a futárnak szükséges átadni. Előre utalásnál pedig a kiszállítást csak az összeg beérkezést követően kezdjük meg.