Robbanómotoros kerékpárok

Minőségi robbanómotoros kerékpárt keresel, szeretnél hosszabb távokat megtenni akkumulátorok töltögetése nélkül? Akkor jó helyen jársz, hiszen nálunk többféle termék közül választhatod ki a megfelelő darabot! Nézz szét a választékunkban és rendeld meg a tökéletes darabot!

A robbanómotoros kerékpár jogszerű használatáról:

A vezetéséhez nem szükséges jogosítvány, viszont kell rá kötni felelősség biztosítást és kötelező a bukósisak használata is.

Nézet:
Sorrend:

A robbanómotoros kerákpár jellemzői:

A legnagyobb sebesség, amelyre a jármű képes, 25 km/h (fojtva). Az új szabályozásnak köszönve (EURO5) karburátor helyett injektor adagolja az üzemanyagot, a kipufogó pedig katalizátorral van ellátva. Így a  fogyasztás és a kipufogó gáz is nagymértékben csökkent.

A robbanómotoros kerékpár vásárlása:

A járművet megrendelést követően házhoz is szállítjuk, a feladástól számítva 2-15 munkanapon belül. Természetesen személyes átvételre is lehetőség van, ez azonban csak Kiskunhalason történhet meg. Fizetni készpénzzel, utánvéttel, előre utalással, illetve Cofidis Online Áruhitel segítségével lehet. Az utánvét esetén az összeget a futárnak szükséges átadni. Előre utalásnál pedig a kiszállítást csak az összeg beérkezést követően kezdjük meg.