Kinek való a robbanómotoros kerékpár?

A robbanómotoros kerékpár annak lesz a tökéletes választás, aki szeretne motorozni, de nincsen jogosítványa. Ehhez nem kell semmilyen drága tanfolyamot elvégezni, de azért a KRESZ szabályait nagyon fontos ismerni, és mindenkor betartani a robbanómotoros kerékpár tulajdonosának. Szívesen állunk rendelkezésére szaktanácsokkal az üzemeltetéssel kapcsolatban.

Milyen állapotban küldjük Önnek a járművet?

A dobozban, 75%-ban összeszerelt állapotban érkezik hozzánk a jármű. Szakműhelyben szereljük össze, majd utána beüzemeljük és közúton teszteljük mielőtt szállítjuk. Minden benzinmotoros kerékpárt 1liter benzinnel tankolva üzem készen adunk át.

Bukósisak és jogosítvány nélkül is használható?

Természetesen igen. Semmiféle szabálysértést nem követ el ha jogosítvány vagy bukósisak nélkül használja a következő kormányrendelet alapján:1/1975. (II. 5.) KPM-BM/II.r/1.Kerékpár: olyan, legalább kétkerekű jármű, amelyet emberi erő hajt, és ezt legfeljebb 300 W teljesítményű motor segíti. A kerékpáron a kerékpárt nem hajtó személy is szállítható erre alkalmas ülésen. A kerékpáron utánfutó vontatására alkalmas berendezés helyezhető el.

TERMÉKKATEGÓRIÁK: