Elektromos kerékpár, Robbanómotoros kerékpár

Elektromos kerékpár, Robbanómotoros kerékpár

-18%
AKCIÓ

Elektromos kerékpárok

Polymobil R50 elektromos robogó

217.500 Ft 179.000 Ft
-18%
AKCIÓ
235.000 Ft 193.000 Ft
-16%
AKCIÓ
-14%
AKCIÓ
-15%

Elektromos kerékpárok

Lofty R50B elektromos robogó

246.000 Ft 209.000 Ft
-17%

Elektromos három és négykerekűek

Z-Tech ZT-15 B elektromos tricikli

359.000 Ft 299.000 Ft
-5%

Elektromos három és négykerekűek

Z-Tech ZT-15 elektromos tricikli

335.000 Ft 319.000 Ft
-8%

Elektromos három és négykerekűek

POLYMOBIL T412 ELEKTROMOS TRICIKLI

335.000 Ft 309.000 Ft
-8%

Elektromos kerékpárok

Lofty R30 elektromos kerékpár

200.000 Ft 185.000 Ft
-16%

Li-ion -os elektromos kerékpár

Z-Tech ZT-32 li-ion elektromos kerékpár

225.000 Ft 189.000 Ft
-8%

Elektromos kerékpárok

Z-Tech ZT-39 elektromos kerékpár

180.000 Ft 165.000 Ft
-9%

Polymobil elektromos kerékpárok

Polymobil POB-05 elektromos kerékpár

160.000 Ft 145.000 Ft

Elektromos kerékpár, Robbanómotoros kerékpár, robogó webáruház. Z-Tech és Polymobil robbanómotoros kerékpárok, benzines kerékpár, elektromos tricikli,  elektromos háromkerekű kerékpár.

Z-tech és Polymobil négyütemű robbanómotoros kerékpár szakszerű beüzemeléssel. Robbanómotoros kerékpár, elektromos kerékpár és robogó, elektromos háromkerekű kerékpár, akár ingyenes házhozszállítással.

Elektromos kerékpár – a vonatkozó szabályok

Kerékpár minden olyan két- vagy háromkerekű jármű, amelyet egy vagy két személy emberi ereje, vagy legfeljebb 300 W teljesítményű motor hajt. Ebből következik, hogy az elektromos kerékpár is ide sorolható.

A szabályok értelmében a kerékpár és az elektromos kerékpár pótülésén a 18. életévet betöltött vezető egy, tíz éven aluli gyermeket szállíthat. Minden más esetben biciklin vagy elektromos kerékpáron személyt szállítani tilos.

Elektromos kerékpár a kerékpárúton, a kerékpársávon, vagy a kerékpározásra alkalmas útpadkán, ezek hiányában szorosan az úttest jobb szélén kell közlekedni. Lakott területen lévő olyan utakon, ahol az úttest kerékpáros közlekedésére alkalmatlan, biciklivel a gyalogos forgalom zavarása nélkül és legfeljebb óránkénti 10 kilométeres sebességgel a járdán is szabad közlekedni.

A kijelölt helyeken elektromos kerékpárral legfeljebb 40 km/órás sebességgel lehet csak haladni, ezt a sebességhatárt annak is be kell tartania, aki lakott területen belül és kívül kerékpárúton közlekedik. Lakó-pihenő övezetben azonban 20 km/óra a sebességhatár.

A kerékpárral való kanyarodásra is vonatkoznak szabályok: a kerékpársávról – kivéve -, ha jelzőtábla erre utasítást ad, továbbá ha a kerékpársávot a balra bekanyarodás céljából az úttest felező vonalának közelében helyezték el, vagy lakott területen kívül a főútvonalról balra bekanyarodni vagy megfordulni, továbbá a kerékpárútról a vele párhuzamos útra balra bekanyarodni nem szabad.

A kerékpárosnak, elektromos kerékpár vezetőnek a kerékpárról le kell szállnia és azt tolva – a gyalogosok közlekedésére vonatkozó szabályok szerint – kell az úttesten áthaladnia.

A KRESZ a láthatóság érdekében is szabályozza a biciklizést és az elektromos kerékpár használatát. Éjszaka és korlátozott látási viszonyok között előre fehér vagy kadmiumsárga, hátra piros fényt adó lámpákkal kell kivilágítani. A fenti járművekkel közlekedőnek – lakott területen kívül – akár a közúton, akár kerékpárúton közlekednek fényvisz-szaverő mellényt kell viselni éjszaka és korlátozott láthatósági viszonyok esetében is. (forrás: szentesinfo.hu)

Kinek való a robbanómotoros kerékpár?

A robbanómotoros kerékpár annak lesz a tökéletes választás, aki szeretne  motorozni, de nincsen jogosítványa. Ehhez nem kell semmilyen drága tanfolyamot elvégezni, de azért a KRESZ szabályait nagyon fontos ismerni, és mindenkor betartani a robbanómotoros kerékpár tulajdonosának. Szívesen állunk rendelkezésére szaktanácsokkal az üzemeltetéssel kapcsolatban. A robbanómotoros kerékpár kis költséggel fenntartható, nem kell a hatóságoknak bejelenteni, nagyon keveset fogyaszt, így ez egy nagyon költséghatékony megoldás annak, aki motorozni szeretne. A robbanómotoros bicikli jó megoldás lehet időseknek és fiataloknak egyaránt. Gyorsan, nagyon olcsón és kényelmesen el tud jutni vele ahová csak szeretne!

Ha Ön is szeretne robbanómotoros kerékpárral közlekedni, rendelje meg nálunk, a robbanómotoros kerékpár ját.

A robbanómotoros kerékpár bukósisak és jogosítvány nélkül is használható?

Természetesen igen. Semmiféle szabálysértést nem követ el ha jogosítvány vagy bukósisak nélkül használja a robbanómotoros kerékpár t a következő kormányrendelet alapján:

1/1975. (II. 5.) KPM-BM/II.r/1.

Kerékpár: olyan, legalább kétkerekű jármű, amelyet emberi erő hajt, és ezt legfeljebb 300 W teljesítményű motor segíti. A kerékpáron a kerékpárt nem hajtó személy is szállítható erre alkalmas ülésen. A kerékpáron utánfutó vontatására alkalmas berendezés helyezhető el.

Elektromos kerékpár, robbanómotoros kerékpár